Spelrum designidéer

Ett spel (casino på nett) rum är en plats som avsatts för skojs skull. Oavsett om du konverterar ett litet sovrum eller kontor eller om du har en hel källare för att arbeta med, är ett välkommet tillskott till alla hem ett spelrum. Men att få ut det mesta av det här rummet innebär mycket mer än bara att koppla in TV: n och ställa in din spelkonsol. Från spelare att samla hajar, behövs ofta en bra mängd hem förbättringsarbete och dekorering .

Idéer för litet spel rum Design

Små spel rum är den perfekta storleken för en trevlig pokerbord . Pokerbord är en bra idé som en del av ditt spel rummet design eftersom a) det inte innebär en hel del rörelse eller utrymme, b) det är en aktivitet som många människor kan njuta av samtidigt, och c) kan du använda tabellen för andra kort-och brädspel för att inkludera människor som inte vet vad en gut-shot straight draw är.

Dart är en annan bra val för små spelrum. De kräver bara väggyta och ett visst avstånd. Dart är också en ganska billig form av fritid jämfört med poolen eller (beroende på din skicklighetsnivå ) poker.

innehåll Källa::::Homeadvisor.com

Kommentera