Hem designtrender 2016

Med investeringen i renovering och ommålning, är det viktigt att hitta ett klassiskt utseende som uttrycker din stil på ett praktiskt sätt. 2016 är året för att föra tillbaka oumbärliga översta trenderna för ditt rum.

Mönstrade Pop

Tryck objekt kompletterar en solid och minimalistisk design. Du kan använda en mönstrad soffa som en stor pjäs i ett neutralt rum. Om du vill ha något mer dämpat, använd en mönstrad gardin över träfönster för att skapa en elegant accent. Tyg vägg konst blir också ganska populärt, en annan spännande väg för mönster inspiration.

Flytta runt

Om du känner dig utbränd på designen i dina utrymmen, försöka flytta runt på bitar du redan har från olika delar av ditt hem. Blandade material är en stor trend i år. Passar dina moderna minimalistiska bitar i ett rum med rustika trä fönster och golv för en återställande budget renovering.

Gary J. Wood

Bågar är på uppgång från det förflutna. Ge en känsla av ”mid centuary” med hjälp av inrednings bitar, som ett bord och ett par stolar. Känner du dig vågad? Köp bågformade fönster för att gå den där extra milen, för den eklektiska och roliga trenden. Ta en titt på fönster24.com för inspiration om nya fönster.

Årets neutrala färger

Krämer, grått, svarta, alabasters och elfenben. Håll ditt hem lugnt och samlat med mjuka toner av organiska färger. Om du tror att neutrala färger är tråkiga, tänk om. Lägg till lite överklagande med neutrala kakel, kuddar eller blommor. Måla ett fönster i trä svart i ett helvitt rum är också ett stort uttalande i år.

Ben Heinrich

Optimera och Öppna ytor

Oyvind Solstad

Detta är året för att bli av med röran. Öppna ytor är ett måste för att varva ner och andas i vardagsrummet. Oavsett om du har utsikt över en stad eller på landsbygden, kommer stora fönster tillåter naturligt ljus, och mindre väggar kommer att erbjuda en öppen känsla till ditt utrymme. Fokus på minimalism och tekniskt mindre områden; I stället fylla ditt utrymme med fredliga bitar.

 

Kommentera